BMI meten...

De Body Mass Index (BMI) is een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte. De BMI geeft een schatting van het gezondheidsrisico's aan.

De bmi meten wanneer te hoog?

De bmi meten is een meetformule waaruit geconcludeerd kan worden of je lichaam in de gevaren zone zit betreft overgewicht, ondergewicht of het juiste gewicht. Het beste bmi getal wat je kunt hebben licht rond de 20 en 22 aan vetpercentage. Een vetpercentage hoger dan 25 is meestal minder goed bij mannen, met uitzondering bij vrouwen daar ligt het gezonde vetpercentage rond de 28 tot 30.

De bmi meter te laag?

Bij een vetpercentage van onder de 16 of minder is opletten geblazen, dan zou het kunnen zijn dat deze te laag is, wat zou kunnen betekenen dat je het risico loopt van ondergewicht. Het komt vooral voor bij sporten zoals roeien en fietsen. Als blijkt na een bmi meting dat het te laag is neem dan contact op met je huisarts.

Wanneer je bmi meten!!!

Bij gewichttoename of bij gewichtverlies is het raadzaam je bmi te gaan meten, zodat je indien nodig snel kunt ingrijpen. Indien u zich herkend in één of meerdere mogelijkheden van oorzaken gewichtstoename kunt u de uitgebreide BMI test aanvragen voor een gratis dieet afslank advies.

Gratis online begeleiding bij afvallen

We helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van SlimmerSlank vormen de sleutel tot succes.

Ondersteuning bij online begeleiding

Als je bij Slimmerslank je Fatburner programma B&B (Body & Buikvet) bestelt kun je gebruikmaken van de gratis online begeleiding. Je staat er dus niet alleen voor. Je hebt wekelijks contact met de coach voeding en gezond gewicht en ontvangt direct per email de unieke begeleidingsmap van Slimmerslank.

Gratis online begeleiding bij afvallen...

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt. Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgiftings programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Bestel nu het Fatburner programma selfsupport of persoonlijke coaching zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen.

 

 

 

Jij kunt makkelijker afvallen dan jij denkt''>>>

 

 

Gratis eBook download

Download helemaal gratis het nieuwe eBook van Slimmerslank!

Bekijk je inbox voor het gratis eBook. Je emailadres zal nooit worden doorgespeeld aan derden.